Ongeveer halverwege

 

We zijn ongeveer halverwege het traject (Kapitaliseren op je eigenschappen 2014-2015, 6 deelnemers)
Wat vinden zij? Twee eerste reacties:

Deelnemers traject 2014-2015:

‘No escape from reality’
Het programma ‘Kapitaliseren op je eigenschappen’ heeft mij tot nu veel meer gebracht dan ik had gedacht.
Door het programma heb ik nieuwe inzichten gekregen, zowel in mijn persoonlijk leven als in mijn werk. Ook heeft het bijgedragen aan het uitbreiden van mijn gedrag- en stemrepertoire.
Het werkt bevrijdend om met behulp van acteeroefeningen  met die dingen aan de gang te gaan waar je tegen aanloopt en die je belemmeren.

Loes is gewoon een kei. Ik ervaar haar als oprecht, direct en waanzinnig goed in het weerspiegelen van wat ze je ziet doen of hoort zeggen. Ze weet als geen ander de vinger op de gevoelige plek te leggen waar ze vervolgens met alle energie en liefde samen met jou aan werkt.
Ik wens iedereen zo’n fantastisch traject toe.
Hennie Stevens,
HRM adviseur.

Ik sta op een kruispunt, met een rugzak vol kennis, ervaring en ideeën. Tijd voor keuzes, voor een andere weg. Maar wat neem ik mee en wat gooi ik uit die rugzak? Op een kruispunt in je leven staan, betekent ook afscheid nemen en ruimte maken voor nieuwe ontwikkelingen. Ik wilde mezelf opnieuw beschouwen dus.
Ik kwam bij Loes met deze vraag. Waarom bij Loes? Zij heeft me in mijn professioneel verleden op allerlei manieren vaker een boost gegeven. En ik geloof in de kracht van theater en acteertechnieken om tot reflectie te komen en vooral ook tot (alternatieve en nieuwe) acties. Het is een unieke manier van werken aan jezelf, geven aan en om  jezelf. Loes biedt werkvormen aan die een ieder op eigen wijze uitvoert en ze stelt vragen die werkelijk ergens toe leiden. Werken in een groep geeft me bovendien een paar mooie spiegels.
Het resultaat begint zich nu halverwege het traject, al af te tekenen: een beeld van mijn werkend leven zoals dat bij mij past, en het besef dat ik daar zelf naar kan handelen en het vorm kan geven, is voor mij van ‘kapitale’ waarde.
Dorine Mobron,
DoVision, the art of business, the business of art