Categoriearchief: belangstelling traject

Referentie

Ongeveer halverwege het traject ‘Kapitaliseren op je eigenschappen’ schrijft één van de deelneemsters over haar ervaring:

Ik ben onbevangen in dit traject gestapt zonder precies te weten waar dit mij zou moeten brengen, maar  ervaar dit nu we al meer dan halverwege zijn als een enorme ontdekkingsreis.

Het is vaak spannend, confronterend en ik loop af en toe flink tegen mijn grenzen aan, voel ook weerstand af en toe, maar dat hoort erbij. Het levert vooral ook heel veel plezier op want het is heerlijk om je op een totaal andere manier te uiten. Het geeft me ook vergezichten. Ik zie plotseling mogelijkheden die ik eerst niet zag.

Ik leer hier heel veel van en merk dat het doorwerkt. Ik raad iedereen zo’n  ontdekkingsreis aan.
Margreet Aangeenbrug

Zou het traject ook iets voor jou kunnen zijn? Op verzoek start een tweede traject, na de zomer.  Er kunnen zich nog vier mensen aanmelden.

Testimonial

Ongeveer halverwege het traject ‘Kapitaliseren op je eigenschappen’ schrijft één van de deelnemers over zijn ervaring:

In een kleine groep werken aan real life persoonlijke ontwikkelingen en/of –belemmeringen en dat dan in de setting van een theateroefenzaal…. Loes weet haar prachtige acteertalent en -ervaring in te zetten om je te laten bewegen, soms onwennig en zeker buiten je comfortzone, maar altijd veilig en bijdragend aan je leerdoelen.

Een aanrader voor mensen als ik die menen goed te zijn in hun vak en zich comfortabel voelen met hoe hun leven over het algemeen verloopt, maar……….. toch schuurt het. Is er meer te ontwikkelen? Te ontdekken? De (in ieder geval voor mij) volstrekt vreemde omgeving van een oefenzaal of theater nodigt uit tot ontdekken. Ik wens jou veel plezier en groei bij jouw ontdekkingen, als je het aandurft om je aan te melden!
Ron de Rover
Lattitude Organisatie Coaching

 

Zou het traject ook iets voor jou kunnen zijn? Op verzoek start een tweede traject, na de zomer.  Er kunnen zich nog vier mensen aanmelden.

theatre door

Toegepaste kunst

Sinds augustus 2014 zijn zes mensen aan het werk in ‘het repetitielokaal’. De schatten die toebehoren aan de theaterkunstvorm, gebruiken zij om een transitie door te maken in hun persoonlijke ontwikkeling.

Het traject Kapitaliseren op je Eigenschappen is een persoonlijk, op maat gesneden en dynamisch traject. Zo is het ontworpen en bedoeld door Loes Wouterson en zo pakt het in de praktijk ook uit

Bij voldoende belangstelling start in 2015 een nieuw traject, aangescherpt door de ervaringen van het eerste traject. Belangstelling? Voel je vrij om contact op te nemen.